7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række outlets på nettet giver i øjeblikket diverse former for fragt. Det mest almindelige er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine varer præcis når det passer dig. Løsningen er jo rigtig nem, samt ofte ligeledes den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kan alternativt forsøge at vælge udbringning til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver en gang i mellem en kende mindre prisbillig, men på den anden side ret let gængelig. Den prisbilligste type af levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som dog afhænger af at du lever tæt på online firmaets adresse.

Adskillige forhandlere på nettet stiller udsigt til 1 dags fragt på deres primære varer, der dog regnes ud fra at bestillingen laves forud for et angivent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen fikset forud for at pakkepersonalet får fri.

Nogle enkelte internet webshops tilbyder gratis fragt, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der handles for et konkret beløb. Derudover skulle man tage den mindst kostelige form for levering, hvilket mange gange – ligegyldigt om du er i Køge, Odder eller Vojens – er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

Flere og flere shopper på forretninger på nettet

Det er meget enkelt for alle at finde de bedste priser på tværs af online varehuse og derfor har langt de fleste online varehuse fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på deres varer – til børn, og tillige også til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange sikre fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive rentabelt at kigge forbi et par firmaer på nettet efter udsalg forinden du bestiller, således at man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.

Man skal dog være årvågen med, at såfremt en e-forhandler frembyder et produkt til en udsalgspris som virker himmelråbende overkommelig, er det mange gange være et bevis på en uægte e-handler. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en orden, som værner os imod bedrageriske shops på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre betalingen af flere omgange.

Inden nogen køber i en online shop kunne man faktisk gennemløbe shoppens vilkår, det er dog ofte ikke super spændende.

En anden mulighed kunne derfor være at bemærke hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, hvilket typisk er et tegn på at e-forhandleren efterkommer de gældende danske regler, samt at internet forretningen nu og da kontrolleres af fagmænd der har meget erfaring med vilkårene. Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer ved din ordre.

Herudover foreslår vi at kunden er opmærksom på de mest basale regler der kan influere på bestillingen, f.eks. den bytteret online firmaet kører med. I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man stadigvæk opbevarer ens kvitteringsmail, således man senere kan påvise bestillingen, ligegyldigt om du leder efter en vare til en voksen eller et barn.

Den mest prisbevidste fragtløsning

Trustpilot medfører nogenlunde stabile muligheder for at inspicere en række eksisterende brugeres synspunkter og på grund af dette anbefaler vi, at du kigger på online butikkens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping.

Facebook indebærer for øvrigt faktisk gode genveje til at få indtryk af e-forretningens kundetilfredshed. Desuden møder vi endda internet varehuse hvor det er muligt at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed burde benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Vores side er finansieret af annonceindtægter. Vi har et tæt samarbejde med masser af internet webshops derved at vi publicerer deres varer, og tager imod godtgørelse forudsat en af de besøgende på vores side fuldfører et indkøb.

Oplysninger om tilbud og internet shops værnes om rutinemæssigt, men vi tager ikke ansvar for reguleringer der er lavet efter at vi sidste gang opdaterede websitets data.