7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del online virksomheder yder efterhånden diverse forskellige leveringsmodeller. En der er meget almindelig er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter varerne når du har tid. Løsningen er nemlig virkelig nem, samt mange gange endvidere den mest betalelige metode til levering.

Du kan endvidere vælge at få produkterne leveret hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Muligheden er af og til en lille smule mere omkostningsfuld, men ydermere ultra hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du har bopæl nær internet selskabets tilholdssted.

Adskillige e-forretninger giver løfte om 1 dags levering på de fleste af deres varenumre, men det tager udgangspunkt i at bestillingen placeres forud for et fastsat klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få pakken på posthuset før pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet forretninger garanterer fragt uden beregning

Det er jo efterhånden temmelig nemt for almindelige mennesker at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse online shops og derved har en lang række online shops fundet det uundgåeligt at presse udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og ligeledes til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange tilbyde gebyrfri levering.

Det kan dog til hver en tid være fordelagtigt at efterse forskellige e-butikker efter tilbud inden du shopper, således at man er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre omkostningerne over flere uger.

Før nogen køber i en online webshop kunne de i virkeligheden gennemløbe netbutikkens vilkår, dog er det naturligvis et omfattende arbejde.

En nemmere løsning kunne være at kigge hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, da det er et signal om at netbutikken overholder de opstillede regler, samt at webbutikken ofte undersøges af fagfolk som er meget fortrolige reglerne. Desuden giver det dig lejlighed til assistance, hvis du oplever problemstillinger i processen med din ordre.

Ydermere tilråder vi at køberen er omhyggelig omkring de mest basale forhold i forbindelse med transaktionen, som for eksempel hvilken ombytningsret forretningen benytter. Her er det på samme måde vigtigt, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, således man altid vil kunne dokumentere sit køb, ligegyldigt om man leder efter et produkt til en kvinde eller mand.

En indikator for at internet webshoppen efterkommer de officielle regler

Trustpilot resulterer i ultra fornemme genveje til at analysere en længere række forhenværende kunders reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du gennemgår internet forhandlerens bedømmelser før du placerer din ordre.

Facebook indebærer på samme måde fuldkommen fine chancer for at få kendskab til internet selskabets kundetilfredshed. Desuden møder vi nogle internet firmaer hvor du kan levere en evaluering af ordreforløbet, som tilmed burde drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.