7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af online outlets giver nu om stunder flere muligheder for fragt. En yndling er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente pakken når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo ret så ligetil, og desuden tillige den prisbilligste leveringsmanér.

Antal dages levering kan i nogle tilfælde være temmelig central i tilfælde af at man skal bruge pakken omgående, så herved er det sandelig meningsfuldt at man studerer den estimerede leveringstid på det vedkommende produkt.

Størstedelen af internet webshops stiller garanti om levering på næste hverdag på en række af deres varenumre, hvilket dog betinges af at bestillingen fuldbyrdes før et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren afsendt forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Flere og flere bestiller via e-butikker

Det har vist sig at være usædvanlig nemt for forbrugerne at finde de bedste priser hos forskellige internet virksomheder og på grund af dette har mange netbutikker ikke kunne lade være med at reducere salgspriserne på produkterne – til drenge og piger, og endvidere også til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange love levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk blive udbytterigt at sammenligne nogle forskellige firmaer på nettet efter udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.

Man må alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en online virksomhed annoncerer deres produkter til en salgspris der er besynderligt letkøbt, så burde det undertiden være et symbol på en uægte e-forretning. Køb med kort er imidlertid en del af et lovbud, som sikrer køberen overfor bedrageriske internet foretagender.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at godtgøre beløbet over en periode.

En angivelse af at internet butikken forstår de officielle danske regler

Inden nogen bestiller på en online shop kan man reelt sætte sig ind i e-shoppens vilkår, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at e-butikken imødekommer de gældende danske regler, tillige med at online forhandleren fra tid til anden kontrolleres af fagfolk som er indført i retningslinjerne. Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, når du udsættes for besvær som følge af din handel. Her er et link til mere viden.

Foruden dette tilrådes det at du er obs på de mest vedkommende retningslinjer i forbindelse med ordren, for eksempel hvilken bytteret shoppen anvender. I den relation er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk beholder ens kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen, uanset om du er på udkig efter et produkt til en dame eller herre.

Det er klogt at du gennemgår e-shoppens omtaler

Trustpilot yder sådan set passende løsninger til at læse en lang række andre køberes iagttagelser og derfor stiller vi forslag om, at du verificerer e-forhandlerens ratings før du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer ligeledes en lang række fremragende løsninger til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Foruden det er der en række internet handler hvor du kan udforme en evaluering af virksomhedens service, som også burde bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er finansieret af annonceindtægter. Vi arbejder tæt sammen med masser af online butikker da vi publicerer firmaernes tilbud, og modtager godtgørelse forudsat de brugere vi sender videre foretager en ordre.