7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del e-shops frembyder heldigvis et bredt udvalg af fragtformer. En favorit er nu om dage levering til et afhentningssted, og så henter du bare pakken når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså usædvanlig bekvem, samt mange gange tilmed den mest letkøbte fragtform.

En masse firmaer på nettet giver 1 dags fragt på deres favorit varenumre, der dog antager at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsted inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række online butikker præsterer levering uden omkostninger, men for det meste er det påkrævet at du køber for en præcis sum. Som alternativ burde man udvælge den mest letkøbte mulighed for fragt, som oftest – om du bor tæt på Herning, Ikast eller Gilleleje – vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Se nærmere på om internet virksomheden er e-mærke godkendt

Det er jo særdeles nemt for os alle at analysere priser i blandt flere online webshops på Aarhusfanshop og ergo har de fleste internet firmaer ikke kunne lade være med at reducere salgsværdien på en række af deres produkter – til babyer og børn, og desuden også til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange love fragt uden beregning.

Dog kan det til hver en tid vise sig profitabelt at checke visse internet firmaer efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikker på at antage den billigste pris.

Du må dog ikke overse, at såfremt en butik udbyder varer til en pris der kan virke grænseløst god, så kan det tit være en varsel om en falsk netshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under Indsigelsesordningen, som garanterer kunden overfor svindlende e-forhandlere.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre regningen over tid.

Trustpilot frembringer en række nyttige muligheder

Forinden nogen shopper hos en forhandler på nettet behøver man i og for sig betragte e-shoppens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super interessant.

En nem løsning kunne være at undersøge hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det er et bevis på at internet selskabet overholder den officielle danske lovgivning, udover at online firmaet nu og da besøges af specialister der har ekspertise inden for lovene på området. Det giver dig chance for bistand, såfremt du skulle få dilemmaer i processen med dit køb.

Dertil er det at foretrække at køber er påpasselig med de vigtigste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med ordren, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren garanterer. På grund af dette er det tilmed relevant, at man stadigvæk sikrer ens kvitteringsmail, således man altid kan eftervise sit køb, ligegyldigt om du søger en vare til en dame eller herre.

Super smertefrit for enhver at prissammenligne

Trustpilot giver dig absolut passelige muligheder for at vurdere flere andre køberes kritik og herved stiller vi forslag om, at du analyserer internet selskabets ratings forud for at du køber.

Facebook resulterer i for øvrigt immervæk ønskværdige løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed. Desuden er der en række e-forretninger hvor det er muligt at give en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes bør anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har et fast samarbejde med en samling af forretninger på nettet hvor vi publicerer virksomhedernes tilbud, og opnår godtgørelse ifald en bruger fra vores hjemmeside foretager en transaktion.